Жаңғақ майы қосылған 4 ингредиенттен жасалған печенье шарлары
Қосылды: 05.03.2025 0
0
Дайындау уақыты65 минут

Өнімдер
16 унция жержаңғақ майы сэндвич печеньесі (мысалы, Nutter Butter®)
½ (16 унция) банка жержаңғақ майы (мысалы, Jif®)
½ (24 унция) пакеттік шоколад кәмпиттері ериді
¼ кесе түрлі-түсті кәмпит спринктері
Сипаттамасы Бұл 4 ингредиенттен тұратын жаңғақ майы печенье шарлары кілегейлі ірімшіктің орнына жержаңғақ майын пайдаланады, бұл десертті пісіруді қажет етпей-ақ қарапайым және дәмді етеді!
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Пісіру парағын пергамент қағазымен сызып, бір жаққа қойыңыз.
2Жержаңғақ майы печеньелерін тағамдық процессорда ұсақталғанша езіңіз. Тұрақты араластырғыш ыдысына құйып, жержаңғақ майын қосыңыз. Қамыр пайда болғанша орташа жылдамдықпен араластырыңыз, шамамен 5 минут.
3Қамырды алыңыз да, оларды дайындалған пісіру парағына қойып, 20 шарға айналдырыңыз. Суға батырылған кезде бір-біріне жабысып тұру үшін 30 минут мұздатыңыз.
4Шоколад кәмпиттерін микротолқынды пеште қауіпсіз ыдыста ерітіңіз, 30 секундтық қадаммен жиі араластырыңыз.
5Печеньенің әрбір шарына тіс тазалағышты салып, еріген шоколадқа батырыңыз. Шарларды дайындалған пісірме табаққа салыңыз да, үстіне шашыратқыштарды себіңіз