Баяу пеште итальяндық тауық еті
Қосылды: 16.12.2024 1
0
Дайындау уақыты485 минут
Өнімдер
1 (16 унция) бөтелке итальяндық таңғыш (мысалы, Olive Garden қолтаңбасы бар итальяндық таңғыш℠)
1/4 кесе үгітілген пармезан ірімшігі
4 сүйексіз, терісі жоқ тауықтың төс еті
Сипаттамасы Бұл итальяндық тауық етін итальяндық тұздық пен пармезан ірімшігі бар баяу пеште дайындау үшін сізге тек 3 ингредиент қажет. Үйге қайтуға дайын болатын бұл апталық тағамды дайындаудан оңай ештеңе жоқ.
Калориялылығы
506кКал
Ақуыздар
39Грамм
Майлар
31Грамм
Көмірсулар
15Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Итальяндық тұздық пен пармезан ірімшігін ыдысқа араластырыңыз.
2Тауықты баяу пешке салыңыз да, тауықтың үстіне таңғыш қоспасын құйыңыз. Бетін жауып, тауық жұмсақ болғанша, ортасында қызғылт түссіз және шырындары мөлдір болғанша, шамамен 8 сағат бойы баяу отта пісіріңіз.