Салмасы бар баяу пеште тауық еті
Қосылды: 16.12.2024 0
0
Дайындау уақыты425 минут
Өнімдер
4 сүйексіз, терісі жоқ тауықтың төс еті
1 кесе тауық сорпасы
1 банка тауық пюресі сорпасы (10,5 унция)
1 қорап толтырғыш қоспасы (6 унция)
½ кесе су
Сипаттамасы Толтырылған баяу пеште тауық етін дайындауға арналған рецепт әрқашан дәмді және қарапайым. Үйге келіп, баяу пештен жеуге дайын, толық дайындалған тағамның дәмін татып көру бір употреблибет!
Калориялылығы
356кКал
Ақуыздар
30Грамм
Майлар
8Грамм
Көмірсулар
38Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Тауықты баяу пештің түбіне салыңыз. Тауықтың үстіне сорпаны құйыңыз.
2Сорпаны, тартылған ет қоспасын және суды ыдысқа біріктіріңіз; қасықпен тауықтың үстіне қойыңыз.
3Баяу пеште баяу отта 7 сағат бойы пісіріңіз