Жұмыртқасы бар асшаяндар Фу Янг
Қосылды: 21.12.2024 0
0
Дайындау уақыты25 минут
Өнімдер
8 унция жаңа бұршақ өскіндері
1 кесе пісірілген кішкентай асшаяндар
4 үлкен жұмыртқа
⅓ кесе жіңішке кесілген жасыл пияз
¼ шай қасық сарымсақ ұнтағы
2 ас қасық өсімдік майы
3 кесе тауық сорпасы
2 ас қасық жүгері крахмалы
2 ас қасық қант
2 ас қасық қытайлық шарап, шерри немесе алма сірке суы
2 ас қасық соя соусы
Сипаттамасы Бұл жұмыртқа фу янгының рецепті котлеттерге себуге болатын дәмді тұздықпен бірге келеді. Бұл мен қытай мейрамханасында жұмыс істеп жүргенімде 1966 жылы орта мектепте оқып жүрген кезімде қызыл Volkswagen Beetle көлігін төлеу үшін алған өте ерекше рецепт! Рецепт картасы қазір тозған және боялған, бірақ бұл тағам мен бұрын-соңды қолданып көрген жұмыртқа фу янгының ең жақсысы. Қызмет көрсетер алдында жұмыртқа пирогын буға пісірілген күрішке салыңыз да, үстіне тұздықты құйыңыз.
Калориялылығы
227кКал
Ақуыздар
15Грамм
Майлар
12Грамм
Көмірсулар
15Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Бұршақ өскіндерін, асшаяндарды, жұмыртқаларды, жасыл пиязды және сарымсақ ұнтағын үлкен ыдыста тегіс болғанша араластырыңыз.
2Қуыруға арналған табада майды орташа отта қыздырыңыз. Пирог жасау үшін табаға шамамен 1/2 кесе жұмыртқа қоспасын қосыңыз. Табаға көбірек пирожныйлар қосу үшін қайталаңыз. Топтамада пирожныйларды қызарғанша қуырыңыз, әр жағынан шамамен 4 минут.
3Осы уақытта соусты дайындаңыз: тауық сорпасын, жүгері крахмалын, қантты, пісіретін шарапты және соя соусын кәстрөлде орташа және баяу отта бірге шайқаңыз; тұздық қоюланғанша қайнатыңыз, шамамен 5 минут.
4Қасықпен котлеттердің үстіне тұздықты құйыңыз