Жеңіл пісірілген ветчина стейктері
Қосылды: 16.12.2024 0
0
Дайындау уақыты40 минут
Өнімдер
қажет болса, 1 кесе су немесе одан да көп
3 ас қасық қоңыр қант
2 ас қасық Вустершир соусы
5 тұтас қалампыр қалампыр
2 тілім ветчина стейк
Сипаттамасы Аптаның кез келген күніне арналған пісірілген ветчина стейкінің жылдам және қарапайым рецепті. Бұл картоппен немесе макарон мен ірімшікпен жақсы үйлеседі. Баяу пеште пісіру үшін де тамаша.
Калориялылығы
202кКал
Ақуыздар
17Грамм
Майлар
4Грамм
Көмірсулар
25Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Ингредиенттерді жинаңыз. Пешті 190 градус Фаренгейтке дейін алдын ала қыздырыңыз.
2Пісірме табаққа суды, қоңыр қантты, Вустершир соусын және қалампырды біріктіріңіз. Ветчина стейктерін қант қоспасына себілген пісірме табаққа салыңыз. Ветчинаны жабу үшін қажетінше көбірек су қосыңыз.
3Алдын ала қыздырылған пеште ветчина жұмсақ болғанша пісіріңіз, 35-тен 45 минутқа дейін