Ащы сарымсақ удон кеспесі
Қосылды: 19.12.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
4 түйір сарымсақ, ұсақ туралған
2 ас қасық соя соусы
2 ас қасық хойсин соусы
2 шай қасық күнжіт майы
1/2 шай қасық ұсақталған қызыл бұрыш түйіршіктері немесе дәміне қарай
Сипаттамасы Бұл ащы сарымсақ удон кеспесі сарымсақ ыстық соусымен шайнайтын және дәмді және апта сайынғы кешкі асқа өте ыңғайлы. Егер сіз оларды одан да дәмді еткіңіз келсе, қуырылған жұмыртқамен бірге қызмет етіңіз немесе қуырылған асшаяндарды қосыңыз.
Калориялылығы
273кКал
Ақуыздар
9Грамм
Майлар
7Грамм
Көмірсулар
45Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Кішкене ыдыста сарымсақ, соя соусы, хойсин, күнжіт майы және қызыл бұрыш үлпектерін араластыру арқылы соусты дайындаңыз; бір жаққа қойыңыз.
2Үлкен кәстрөл суды қайнатыңыз және удон текшелерін қосыңыз. Оларды айналдыра бастағанша суда қалдырыңыз, 1-ден 2 минутқа дейін. Кеспе аздап шайнайтын күйінде қалуы керек. Кеспені ағызып, кастрюльге қайтарыңыз.
3Тұздықты қосып, кеспе жақсы жабылғанша араластырыңыз. Үстелге жіберіңіз, туралған жасыл пияз және күнжіт тұқымдарымен безендіріңіз және үстелге қызмет етіңіз.
4Бұл кеспе аздап ащы, егер сізде қандай да бір алаңдаушылық болса, қызыл бұрыш түйіршіктерінен азырақ бастаңыз, дәмін татып, талғамыңызға қарай көбірек қосыңыз