Тәтті және ащы Гочуджанг тауық еті
Қосылды: 19.12.2024 0
0
Дайындау уақыты25 минут
Өнімдер
1/3 кесе гочуджанг (кореялық ащы бұрыш пастасы)
4 ас қасық азайтылған натрий соя тұздығы
2 ас қасық тәтті күріш шарабы (мирин)
2 ас қасық бал
3 түйір сарымсақ, үгітілген
1 шай қасық күнжіт майы немесе дәміне қарай көбірек
1 шай қасық жаңа үгітілген имбирь
1 ас қасық рапс майы
2 фунт сүйексіз, терісі жоқ тауықтың жамбасы, тістегендей етіп туралған
1 1/2 шай қасық қуырылған күнжіт тұқымы
3 ас қасық жіңішке туралған жасыл пияз
6 кесе пісірілген күріш
Сипаттамасы Тәтті және қышқыл тұздықтағы гочуджанг тауық еті - корей дәмі бар воктағы тез дайындалатын тағам. Күрішпен бірге ұсыныңыз.
Калориялылығы
574кКал
Ақуыздар
42Грамм
Майлар
16Грамм
Көмірсулар
66Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Барлық ингредиенттерді жинаңыз.
2Гочуджанг, соя соусы, тәтті күріш шарабы, бал, сарымсақ, күнжіт майы мен имбирді кішкене ыдысқа біріктіріңіз.
3Dotdash Meredith Food Studios
4Майды орташа температурада вокта немесе үлкен табада қыздырыңыз. Тауықтың жартысын вокқа қосыңыз; араластыра отырып, орташа температурада, тауық қызғылт болмайынша, шамамен 5 минут пісіріңіз.
5Тауықты вокадан алыңыз. Қалған тауық етімен қайталаңыз. Барлық пісірілген тауық етінің бөліктерін вокқа қайтарыңыз.
6Тұздықты жақсылап араластырыңыз. Вокқа қосыңыз; тұздық қоюланып, көпіршіктене бастағанша араластыра отырып, шамамен 3 минут пісіріңіз.
7Күнжіт тұқымдары мен жасыл пиязды себіңіз. Күрішпен бірден ұсыныңыз