Шпинат пен саңырауқұлақ қосылған бір кастрюль макарон
Қосылды: 19.12.2024 0
0
Дайындау уақыты25 минут
![Основное фото](https://mealy.kz/mealy-recipe-logos/recipe-15115-1.webp)
Өнімдер
1 ас қасық зәйтүн майы
1 сары пияз, туралған
8 унция порчини саңырауқұлақтары, кесілген
2 түйір сарымсақ, ет тартқышы арқылы ұсақталған
1/4 шай қасық ұсақталған қызыл чили үлпектері
1 шай қасық косер тұзы
4 кесе тауық сорпасы
8 унция ротини пастасы
1 (5 унция) қап шпинат
1/2 кесе үгітілген пармезан ірімшігі
1 шай қасық лимон шырыны
Сипаттамасы Шпинат пен саңырауқұлақ қосылған бұл бір қазандық макарон тағамы тез арада дайындалады. Ол грильдегі тауық етімен жақсы үйлеседі, бірақ шошқа еті, стейк және балықпен де дәмді. Ең жақсысы, сізге тек бір табаны жуу қажет болады.
Калориялылығы
149кКал
Ақуыздар
7Грамм
Майлар
6Грамм
Көмірсулар
18Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Майды үлкен табада орташа жоғары температурада қыздырыңыз. Пияз мен саңырауқұлақтарды қосыңыз. 7 минут пісіріңіз. Сарымсақ пен ұсақталған чили үлпектерін қосыңыз. 1 минут пісіріңіз.
2Тұз, сорпа және макарон қосыңыз. Қайнағанға дейін жеткізіңіз. Өртті азайтыңыз, қақпақты жабыңыз және баяу отта 10 минут қайнатыңыз, ортасына дейін араластырыңыз.
3Отты өшір. Шпинатты қосып, қақпағын жауып, 2 минутқа қалдырыңыз. Пармезан мен лимон шырынын араластырыңыз. Дереу қызмет етіңіз