Ащы көкөніс сиыр етінен жасалған удон кеспесі
Қосылды: 19.12.2024 0
0
Дайындау уақыты35 минут
Өнімдер
1 1/2 ас қасық соя соусы
1 ас қасық қара соя соусы
1 шай қасық чили майы немесе дәміне қарай
1 1/2 ас қасық устрица соусы
1 1/2 ас қасық бал
1 1/2 ас қасық күнжіт майы
1 1/2 ас қасық су
1 1/2 шай қасық күнжіт тұқымы
1 фунт удон кеспесі
1 ас қасық жүзім тұқымының майы
4 түйір сарымсақ, ет тартқышы арқылы ұсақталған
қуыруға арналған 2 кесе мұздатылған көкөністер
1/2 фунт рибей стейк, жіңішке кесілген
2 жасыл пияз, жіңішке кесілген
Сипаттамасы Бұл ащы көкөніс сиыр етінен жасалған удон кеспесі - нәзік сиыр етін, көкөністерді, удон кеспесін және ащы, ащы сарымсақ соусын біріктіретін дәмді тағам.
Калориялылығы
606кКал
Ақуыздар
29Грамм
Майлар
36Грамм
Көмірсулар
46Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Соя соусын, қара соя соусын, чили майын, устрица соусын, балды, күнжіт майын, суды және күнжіт тұқымын кішкене ыдыста бірге араластырыңыз; бір жаққа қойыңыз.
2Тұздалған суы бар үлкен кәстрөлді жоғары отта қайнатыңыз. Удонды жұмсақ болғанша пісіріңіз, 8-ден 10 минутқа дейін. Суды төгіп тастаңыз, суық сумен шайыңыз және қайтадан ағызыңыз. Бір жаққа қойыңыз.
3Жүзім тұқымының майын кәстрөлде орташа және баяу отта қыздырыңыз. Сарымсақ қосып, көкөністерді қуырыңыз; араластыра отырып, 2 минут пісіріңіз. Сиыр етін қосып, толығымен қызарғанша пісіріңіз, шамамен 3 минут. Кеспені қайтадан табаға салыңыз, үстіне тұздықты құйыңыз және бәрі біркелкі жабылғанша араластырыңыз
4Тұз бен бұрыш. Жасыл пиязбен безендіріп, үстелге қызмет етіңіз