Генерал Цоның тауық еті мен брокколи табасы
Қосылды: 19.12.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
1 1/2 ас қасық. л. самбал электр
1 ас қасық күріш сірке суы
2 шай қасық хойсин соусы
2 шай қасық соя соусы
2 шай қасық қуырылған күнжіт майы
2 шай қасық ашық қоңыр қант
1 шай қасық ұсақталған сарымсақ
4 кесе жаңа брокколи гүлдері
1 шай қасық зәйтүн майы
дәміне қарай тұз және жаңа ұнтақталған қара бұрыш
1 фунт мұздатылған толық пісірілген тауық түйіршіктері (шамамен 24 дана)
2 кесе пісірілген ақ күріш немесе қажет болған жағдайда қызмет ету үшін
туралған жасыл пияз (міндетті емес)
күнжіт тұқымдары (міндетті емес)
Сипаттамасы Бұл General Tso's тауық еті мен брокколи табасы сізге жылдам жолды қажет ететін күндер үшін жұмыс істейді — тауық түйіршіктері көмекке келеді! Наггеттер мен брокколиді пісіру парағында бірге қуырады, содан кейін үстіне тәтті, дәмді тұздық құйылады. Туралған жасыл пияз мен күнжіт тұқымына себілген күрішпен бірге қызмет етіңіз.
Калориялылығы
553кКал
Ақуыздар
24Грамм
Майлар
27Грамм
Көмірсулар
54Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Пешті 425 градус Фаренгейтке (220 градус Цельсий) дейін алдын ала қыздырыңыз
2Кішкене кастрюльде самбал оелек, күріш сірке суы, хойсин соусы, соя соусы, күнжіт майы, қоңыр қант және сарымсақты бірге шайқаңыз. Қызғанша баяу отта қыздырыңыз, шамамен 5 минут; бір жаққа қойыңыз.
3Брокколи гүлдерін микротолқынды пешке қауіпсіз ыдысқа салыңыз. Микротолқынды пеште жоғары қуатта 2 минут бойы пісіріңіз. Зәйтүн майын, тұзды және бұрышты қосыңыз; пальтоға лақтырыңыз.
4Үлкен пісірме табақтың жартысына түйіршіктерді салыңыз. Брокколиді пісіру парағының екінші жартысына жайыңыз.
5Алдын ала қыздырылған пеште 20 минут пісіріңіз.
6Наггеттерді үлкен ыдысқа салыңыз. Үстіне тұздықты құйып, біркелкі жабылғанша араластырыңыз. Тауыққа күріш пен қуырылған брокколидің үстіне қызмет етіңіз. Жасыл пияз және күнжіт тұқымдарымен безендіріңіз