Сарымсақ майы қосылған тауық етінің бөліктері
Қосылды: 19.12.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
1/4 шай қасық тұз
2 шай қасық ұсақталған сарымсақ
3/4 шай қасық туралған пияз
3/4 шай қасық венгр тәтті паприка
1 фунт сүйексіз, терісі жоқ тауықтың төс еті, қалыңдығы 1 дюймге кесілген
1 ас қасық өсімдік майы, екіге бөлінген
3 ас қасық сары май, екіге бөлінген
7 түйір сарымсақ, ет тартқышы арқылы ұсақталған немесе дәміне қарай
3 ас қасық қою қаймақ
Сипаттамасы Бұл сарымсақ майы қосылған тауық етінің бөліктері дәмді дәмделеді, бір табада пісіріледі және тез піседі. Макаронмен бірге қызмет етіңіз.
Калориялылығы
348кКал
Ақуыздар
36Грамм
Майлар
20Грамм
Көмірсулар
4Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Тұзды, сарымсақ түйіршіктерін, пияз түйіршіктерін және паприканы кішкене ыдыста бірге шайқаңыз. Тауықты 1 шай қасық май мен дәмдеуіш қоспасы бар ыдысқа лақтырыңыз; бір жаққа қойыңыз.
21 ас қасық сары майды ауыр табада ерітіңіз. Қалған 2 шай қасық майды араластырыңыз. Тауықты табаға салыңыз да, араластыра отырып, тауық етінің бөліктері ортасында қызғылт болмайынша, 7-ден 8 минутқа дейін пісіріңіз.
3Тауықты табаның артқы жағына жіберіңіз. Қалған 2 ас қасық сары майды араластырыңыз. Туралған сарымсақты қосып, хош иісті болғанша қуырыңыз, шамамен 30 секунд. Кілегей қосыңыз. Тауықты қайтадан табаның ортасына жіберіңіз; жабу үшін тұздықпен жабыңыз.