Табада қуырылған асшаяндар
Қосылды: 16.12.2024 1
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
8 ас қасық сары май, бөлінген
1 фунт аршылған лавр асшаяндары, қабығы аршылған
1 ас қасық лимон шырыны, бөлінген
1 шымшым сарымсақ тұзы немесе дәміне қарай
дәміне қарай тұз және ұнтақталған қара бұрыш
Сипаттамасы Табада қуырылған асшаяндарды қамтитын бұл рецептте қарапайым дәмдеуіштермен пеште пісірілген кішкентай лавр асшаяндары бар. Қаласаңыз, басқа дәмдеуіштерді қосуға болады.
Калориялылығы
292кКал
Ақуыздар
19Грамм
Майлар
24Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
16 ас қасық сары майды үлкен табада қатты отта ерітіңіз. Асшаяндарды қосыңыз; араластыра отырып, ыстық сары майда қызарғанша пісіріңіз, шамамен 2 минут. Қызуды орташа-төмен деңгейге дейін азайтыңыз.
21 1/2 шай қасық лимон шырынын, сарымсақ тұзын және бұрышты араластырыңыз; қызғанша пісіріңіз, шамамен 1 минут. Оттан алыңыз; қалған 2 ас қасық сары май мен 1 1/2 шай қасық лимон шырынын араластырыңыз