Қолдан жасалған спагетти-О'С
Қосылды: 19.12.2024 0
0
Дайындау уақыты35 минут
Өнімдер
16 унция сақина тәрізді макарон (Anelli Siciliani)
30 унция қызанақ соусы
1 ас қасық кантанзаро жасылдары (мысалы, Cantanzaro herbs® дәмді дәмдеуіштер дүкені)
2 шай қасық ақ қант
1 шай қасық тұз немесе дәміне қарай
1/2 шай қасық жаңа ұнтақталған қара бұрыш
16 унция итальяндық стильдегі котлеттер
1/2 кесе жаңа піскен пармезан ірімшігі немесе гарнир үшін міндетті емес
гарнирге арналған жаңа піскен насыбайгүл
Сипаттамасы Бұл үйдегі спагетти-бұл көтерілген нұсқалары балалық шақ классикалық, ұзартылған дәмді тұздықпен және фрикаделькалармен.
Калориялылығы
539кКал
Ақуыздар
26Грамм
Майлар
27Грамм
Көмірсулар
50Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Үлкен кастрюльге аздап тұздалған су құйып, қайнатыңыз. Макаронды құйып, қайтадан қайнатыңыз. Жұмсақ, бірақ дәмі қатты болғанша, кейде араластыра отырып, бетін ашпай пісіріңіз, шамамен 8 минут. 1/2 кесе макарон суын резервке қойып, макаронды ағызып, бір жаққа қойыңыз.
2Томат соусын, кантанзаро жасылдарын, қантты, тұзды қосыңыз. және бұрыш себіңіз; орташа және баяу отта қайнатыңыз.
3Осы уақытта әр котлетті 4 бөлікке бөліңіз. Әрбір бөлікті шағын котлетке айналдырыңыз. Котлеттерді тұздыққа батырыңыз; олар қызғанша қайнатыңыз, шамамен 10 минут. Егер тұздық тым қою болып көрінсе, оны бір уақытта 1 ас қасықтан макарон суын қосып сұйылтыңыз.
4Пісірілген макарон сақиналарын қосыңыз. Насыбайгүл жапырақтарымен және қырылған пармезанмен безендіріп, дереу қызмет етіңіз.
5Итальяндық стильдегі котлеттерді көптеген азық-түлік дүкендерінің тоңазытқыш бөлімдерінен табуға болады. Мен Интернеттен Кантанзаро жасылдары мен анелли макарондарын таптым