Қырыққабат қосылған баяу пеште шошқа еті
Қосылды: 16.12.2024 1
0
Дайындау уақыты490 минут
Өнімдер
1 (1 фунт) тұтас шошқа еті
1 (24 унция) қапшық тазартылмаған жаңа картоп (міндетті емес)
1 (20 унция) банка ашытылған қырыққабат, қабығы аршылған
қажет болса, 1 кесе су немесе одан да көп
¼ кесе сары май, текшелерге кесілген
дәміне қарай тұз және ұнтақталған қара бұрыш
Сипаттамасы Картоппен баяу пісірілген жеңіл шошқа еті мен ашытылған қырыққабат. Оңай тазалау үшін баяу пеште пісіруге арналған табаны пайдаланыңыз. Егер сіз жаңа піскен картопты пайдаланғыңыз келмесе, бұл тағам картоп пюресі арқылы да дәмді болады. Мен әдетте қос рецепт бойынша пісіремін, себебі қалдықтар келесі күні одан да дәмді болады.
Калориялылығы
358кКал
Ақуыздар
22Грамм
Майлар
15Грамм
Көмірсулар
36Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Барлық ингредиенттерді жинаңыз.
2Тұтас шошқа етін баяу пешке салыңыз. Картопты шошқа етінің айналасына орналастырыңыз; шошқа еті мен картоптың үстіне ашытылған қырыққабат пен шырындарды құйыңыз. 1 стакан су, сары май текшелері, тұз және қара бұрыш қосыңыз.
3Шошқа еті жұмсақ болғанша баяу отта пісіріңіз, 8-ден 10 сағатқа дейін. Егер қоспасы құрғақ болып көрінсе, 8 сағаттан кейін көбірек су қосыңыз