Қытырлақ шалфей қосылған просциуттоға оралған шошқа еті
Қосылды: 16.12.2024 0
0
Дайындау уақыты50 минут

Өнімдер
1 фунт шошқа еті
дәміне қарай тұз және ұнтақталған қара бұрыш
1 шоқ жаңа шалфей, жапырақтары мен сабақтары алынып тасталды, екіге бөлінді
6 унция просциутто
қажет болса, 1 ас қасық зәйтүн майы немесе одан да көп
Сипаттамасы Осы қарапайым шошқа етінің рецепті арқылы апталық кешкі асты дәмді тағамға айналдырыңыз.
Калориялылығы
294кКал
Ақуыздар
26Грамм
Майлар
20Грамм
Көмірсулар
1Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Пешті 350 градус Фаренгейтке (175 градус Цельсий) дейін алдын ала қыздырыңыз.
2Шошқа етін тұз бен қара бұрышпен аздап дәмдеңіз. Ақжелкеннің үстіне шамамен 6 шалфей жапырағын салыңыз. Просциуттоны жұмсақ жұмыртқа мен шалфейдің айналасына орап, просциуттомен аздап қабаттаңыз; просциуттоны шошқа етінің жұмсақ етіне қою үшін пленкамен орап, тоңазытқышқа 5-10 минутқа қойыңыз. Пластикалық ораманы алыңыз.
3Зәйтүн майын табада орташа отта қыздырыңыз. Оралған жұмсақ жұмыртқаны қыздырылған майға қуырыңыз, просциутто қытырлақ болғанша және барлық жағынан аздап қызарғанша, 8 -ден 10 минутқа дейін. Майды табада қалдырып, оралған жұмсақ жұмыртқаны пісірме табаққа салыңыз.
4Тендерлоинді алдын ала қыздырылған пеште шошқа еті дайын болғанша пісіріңіз, шамамен 20 минут. Ортасына салынған жылдам оқылатын термометр кем дегенде 145 градус Фаренгейтті (63 градус Цельсий) оқуы керек
5Табада қалған майды орташа отта қыздырыңыз; қалған шалфей жапырақтарын қытырлақ болғанша қуырыңыз, қажетінше көбірек май қосыңыз, шамамен 5 минут
6Ақжелкенді турап, қытырлақ шалфей жапырақтарымен бірге ұсыныңыз