Табада қуырылған шошқа еті
Қосылды: 16.12.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
қалыңдығы 3/4 дюйм болатын 4 сүйексіз шошқа еті
дәміне қарай тұз және жаңа ұнтақталған қара бұрыш
2 ас қасық барлық мақсаттағы ұн
½ кесе өсімдік майы
Сипаттамасы Бұл табада қуырылған сүйексіз шошқа еті сияқты оңай дайындалатын нәрселер аз. Оларды дайындау бірнеше минутты алады! Шошқа етінің керемет дәміне баса назар аударылады, сондықтан дәмдеуіштерді көбірек алғыңыз келсе, оны таңдаңыз. Котлеттерді тамаша пісіру үшін әрқашан ет термометрін пайдаланыңыз.
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Дәмдеуіштер мен ұн жабысып қалмас үшін кесектерді құрғатпаңыз.
2Шошқа етінің екі жағына тұз бен бұрыш себіңіз, содан кейін екі жағына ұн себіңіз. Қасықтың артқы жағымен ұнды бүкіл бетке жайыңыз.
3Майды 12 дюймдік жабыспайтын табада қызарғанша орташа отта қыздырыңыз. Шошқа етінің кесектерін абайлап қосып, қызарғанша табада қуырыңыз, шамамен 4 минут. Кесектерді айналдыруға дайын болғанша араластырмаңыз.
4Кесектердің шеттері қызарғанын көргенде, аударыңыз да, екінші жағынан табада қуырыңыз, олар іші қызғылт болмайынша, сырты қызарғанша, тағы 4 минут. Ортасына салынған жылдам оқылатын термометр Фаренгейт бойынша 145 градус (Цельсий бойынша 63 градус) оқуы керек. Егер олар тым тез қызарса, отты азайтыңыз. Жылы ұсыныңыз