Жеңіл нан пісірілген асшаяндар
Қосылды: 16.12.2024 1
0
Дайындау уақыты25 минут
Өнімдер
қуыруға арналған 1 литр өсімдік майы
4 кесе асшаян, қабығы аршылған және шұңқырланған
1 үлкен жұмыртқа, ұрылған
2 кесе құрғақ нан үгіндісі
Сипаттамасы Нан пісірілген асшаяндардың қарапайым рецепті. Отбасылық түскі асқа арналған тамаша тәбет.
Калориялылығы
281кКал
Ақуыздар
17Грамм
Майлар
14Грамм
Көмірсулар
20Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Ингредиенттерді жинаңыз. Майды қуырғышта немесе үлкен кастрюльде 350 градус Фаренгейтке (175 градус Цельсий) дейін алдын ала қыздырыңыз
2Асшаяндарды бір-бірден шайқалған жұмыртқаға батырып, артық жұмыртқаның қайтадан ыдысқа ағып кетуіне мүмкіндік беріңіз. Екі жағын жабу үшін нан үгінділеріне ораңыз. Қаптамасы жоқ нан пісірілген асшаяндарды табаққа салыңыз. Қалған асшаяндармен қайталаңыз.
3Нан пісірілген асшаяндарды алдын ала қыздырылған майға бөліктерге ақырын батырыңыз. Қытырлақ және қызарғанша қуырыңыз, шамамен 4-5 минут. Судың ағып кетуіне мүмкіндік беру үшін қағаз сүлгімен қапталған табаққа салыңыз. Қалған нан пісірілген асшаяндармен қайталаңыз