Пармезан қыртысы бар тауық еті
Қосылды: 21.12.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
½ кесе Hellmann's® немесе Best Foods® нағыз майонезі
¼ кесе үгітілген пармезан ірімшігі
4 (150 грамм) сүйексіз, терісі жоқ тауықтың төс етінің жартысы
4 шай қасық итальяндық дәмдеуіштер қосылған құрғақ нан үгіндісі
Сипаттамасы Бұл майонез қосылған пармезан қыртысы бар тауық еті - кешкі асқа тез дайындалу үшін тауықтың төс еттерін дәмдеудің ең оңай және ең дәмді тәсілі. Оларды майонезбен майлап, пармезан ірімшігі мен нан үгіндісіне себіңіз де, пісіріңіз. Кешкі ас 30 минуттан артық емес уақытта дайын болады!
Калориялылығы
400кКал
Ақуыздар
32Грамм
Майлар
28Грамм
Көмірсулар
2Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Барлық ингредиенттерді жинаңыз. Пешті 220 градус Цельсийге дейін алдын ала қыздырыңыз.
2Майонез мен пармезан ірімшігін орташа мөлшердегі ыдыста тегіс болғанша араластырыңыз.
3Араластырыңыз
4Тауықтың төс еттерін пісірме табаққа салыңыз. Майонез қоспасымен біркелкі щеткамен сүртіңіз, содан кейін жабу үшін нан үгінділеріне себіңіз.
5Алдын ала қыздырылған пеште қызарғанша және тауық еті дайын болғанша пісіріңіз, шамамен 20 минут.