Қытырлақ Панко Тауықтың төс еті
Қосылды: 21.12.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
1 фунт сүйексіз, терісі жоқ тауықтың төс еті
1 жұмыртқа
1 кесе нан үгіндісі
½ шай қасық Spice Islands® сарымсақ ұнтағы
½ шай қасық Spice Islands® пияз ұнтағы
½ шай қасық Spice Islands® ұсақ ұнтақталған теңіз тұзы
¼ шай қасық Spice Islands® ұсақ ұнтақталған қара бұрыш
¼ кесе Mazola® жүгері майы
Сипаттамасы Бұл панко тауық етінің рецепті ұсақталған тауықтың төс еттерін пайдаланады, бұл оны тез және оңай дайындауға мүмкіндік береді. Глютенсіз нұсқаны жасау үшін панко үгінділерінің орнына ұсақталған, қытырлақ күріш жармасының төртбұрыштарын пайдаланыңыз!
Калориялылығы
335кКал
Ақуыздар
31Грамм
Майлар
18Грамм
Көмірсулар
20Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Тауықтың төс еттерін бір-бірден қайта жабылатын пластик пакетке қалыңдығы шамамен 1/2 дюймге дейін сүртіңіз.
2Таяз ыдыста жұмыртқаны аздап шайқаңыз. Панко үгіндісін, сарымсақ ұнтағын, пияз ұнтағын, тұз бен бұрышты бөлек таяз табаққа араластырыңыз.
3Тауықтың төсін жұмыртқаға жабылғанша батырыңыз, содан кейін панко қоспасына батырыңыз, тауықты үгінділерге толығымен жабылғанша басыңыз. Табаққа бір қабат етіп орналастырыңыз.
4Майды үлкен табада орташа отта қыздырыңыз. Тауық етін қосып, қызарғанша пісіріңіз, әр жағынан шамамен 2-3 минут