Эспрессо мен Мартини қосылған ірімшік торттарын пісіруге болмайды
Қосылды: 05.03.2025 0
0
Дайындау уақыты25 минут

Өнімдер
1 кесе қара шоколад чипсы
креммен толтырылған 20 шоколадты бутерброд (мысалы, OREO®)
4 ас қасық сары май, еріген
1 ас қасық еритін эспрессо ұнтағы
1 ас қасық ыстық су
1 1/2 ас қасық какао ұнтағы, сонымен қатар үстіңгі жағы үшін көбірек
1 ас қасық кофе ликері (мысалы, Kahlua®)
8 унция жұмсартылған кілегейлі ірімшік
1/2 кесе ақ қант
1 контейнер (8 унция) мұздатылған бұлғанған үстіңгі жағы, мысалы, Cool Whip®, ерітілген
шоколадпен қапталған эспрессо дәндері, гарнирге арналған (міндетті емес)
Сипаттамасы Бұл пісіруге болмайтын эспрессо мартини ірімшіктерінің негізі мартини стақандарында ұсынылатын сәнді қара шоколадты no-bake ірімшігі қосылған ұсақталған OREO печеньелерінен жасалған.
Калориялылығы
1058кКал
Ақуыздар
10Грамм
Майлар
65Грамм
Көмірсулар
113Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Шоколад чиптерін микротолқынды пеште микротолқынды пеште ерігенше ерітіңіз, 1-2 минут, әр 15 секунд сайын араластырыңыз. Печеньелерді бөлме температурасына дейін толығымен салқындату үшін бір жаққа қойыңыз.
2Тағамдық процессорда ұсақ үгінділер пайда болғанша өңдеңіз. Ерітілген сары майды қосып, тегіс болғанша шайқаңыз. Печенье қоспасын 6 мартини стаканына немесе кішкене десерт вазаларына жайып, үстіңгі жағы дайын болған кезде тоңазытқышқа салыңыз.
3Эспрессо мен ыстық суды араластырғыш ыдыста эспрессо ерігенше араластырыңыз. Какао ұнтағы мен Кахлуаны қосып, қоюланғанша араластырыңыз. Кілегейлі ірімшік пен қантты қосып, электр араластырғышпен орташа жылдамдықпен біркелкі консистенцияға жеткенше, шамамен 2 минут шайқаңыз. Салқындатылған, ерітілген шоколадты қосып, араласқанша араластырыңыз.
4Кілегейлі ірімшік қоспасына кілегейлі ірімшік қоспасы араласқанша араластырыңыз. Қоспаны стақандарға таратып, үстіңгі жағын тегістеңіз. Ірімшік тортын тоңазытқышта кем дегенде 2 сағат сақтаған дұрыс.
5Қажет болса, какао ұнтағына себіңіз және эспрессо дәндерімен безендіріңіз.