Тауық еті, алма Шұжық Жапырағы Пан Түскі ас
Қосылды: 19.12.2024 0
0
Дайындау уақыты40 минут
Өнімдер
1 фунт қызыл картоп
1 фунт сәбіз
1 орташа қызыл пияз
1 фунт жаңа піскен жасыл бұршақ
1/4 кесе зәйтүн майы
1/2 шай қасық сарымсақ тұзы немесе дәміне қарай
1 ас қасық шөп қоспасы (мысалы, Trader Joe's® 21 Seasoning Salute)
1 шай қасық ұсақталған жаңа розмарин
1 фунт туралған тауық еті мен алма шұжығы
Сипаттамасы Бұл тауық еті мен алма шұжығынан жасалған табаға арналған кешкі асқа дайындық процесін жеңілдету үшін ұсақ қызыл картопты, сәбіз сәбізін және дәнді бұршақты қолданасыз. Бұл отбасылық түскі асқа шөптердің кез келген қоспасы пісіру парағында жұмыс істейді. Бізге әсіресе Трейдер Джоның 21 дәмдеуіштері ұнайды.
Калориялылығы
530кКал
Ақуыздар
33Грамм
Майлар
26Грамм
Көмірсулар
42Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Пешті 220 градус Цельсийге дейін алдын ала қыздырыңыз. Пергамент қағазымен 12х18 дюймдік пісіру парағын сызыңыз.
2Картопты 1-ден 1 1/2 дюймге дейінгі кесектерге кесіңіз. Үлкен ыдыста картоп кесектерін, майдалап туралған сәбізді, пиязды және жасыл бұршақты зәйтүн майымен, сарымсақ тұзымен, шөп қоспасымен және розмаринмен араластырыңыз. Дәмделген көкөністерді дайындалған пісіру парағына салыңыз.
3Алдын ала қыздырылған пеште 15 минут пісіріңіз. Шұжық кесектерін пісіру парағына қойып, араластырыңыз.
4Картоп пен сәбіз жұмсақ болғанша қуыруды жалғастырыңыз, тағы 15-20 минут. Жылы ұсыныңыз