Бәлішке арналған қыртысы бар печенье
Қосылды: 19.12.2024 0
0
Дайындау уақыты50 минут
Өнімдер
1 дайын бәліш қыртысы
себуге арналған ұн
1 үлкен жұмыртқа
1 шай қасық қаймағысыз сүт
2 ас қасық түйіршіктелген қант
3/4 шай қасық ұнтақталған даршын
1/8 шай қасық косер тұзы
1 1/2 ас қасық тұздалмаған сары май, ерітілген және салқындатылған
Сипаттамасы Бұл дәмді даршын қант қыртысы бар қабыршақты және майлы печенье. Даршын қантының арқасында сіздің ас үйіңіз күздің иісін сезеді! Печенье кескіштерін өзіңізге ұнайтын кез келген пішінде пайдаланыңыз.
Калориялылығы
158кКал
Ақуыздар
2Грамм
Майлар
9Грамм
Көмірсулар
17Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Барлық ингредиенттерді жинаңыз. Пешті 190 градус Цельсийге дейін алдын ала қыздырыңыз. Пергамент қағазымен 2 үлкен жиектелген пісіру парағын сызыңыз; бір жаққа қойыңыз.
2Қалыңдығы 1/8 дюйм болатын алдын ала дайындалған бәліш қыртысын аздап ұнтақталған жұмыс бетіне жайып, қалаған печенье кескіштермен кесіңіз.
3Әр печенье арасында шамамен 1/2 дюйм бос орын қалдырып, кесінділерді дайындалған пісіру парақтарына тасымалдаңыз. Қалған қамырмен қайталаңыз, қалғанын қайтадан жайыңыз.
4Жұмыртқа мен сүтті кішкене ыдыста тегіс болғанша шайқаңыз. Кондитер щеткасын пайдаланып, әрбір печеньенің үстіңгі жағын жұмыртқа қоспасымен біркелкі сүртіңіз; қалған жұмыртқа қоспасын тастаңыз. Кішкене ыдыста қант, даршын және тұзды жақсылап араластырылғанша шайқаңыз, мұздатылған печеньенің үстіне біркелкі себіңіз.
5Печеньелерді бір-бірден алдын ала қыздырылған пеште печеньенің шеттері мен түбі қызарғанша пісіріңіз, шамамен 15 минут.
6Тұмшапештен шығарып, әр печеньенің үстіңгі жағын еріген сары маймен аздап сүртіңіз, пісіру парағында сәл суытыңыз, шамамен 5 минут. Жылы ұсыныңыз