Ешкі ірімшігі қосылған беконға оралған құрма
Қосылды: 19.12.2024 0
0
Дайындау уақыты36 минут
Өнімдер
24 шұңқырлы құрма
4 унция бал хош иістендірілген жұмсартылған ешкі ірімшігі
1/2 шай қасық ұсақталған жаңа розмарин
8 тілім бекон, көлденеңінен үш бөлікке кесілген
24 тіс шұқығыш
1/4 кесе ыстық бал немесе қажетінше
Сипаттамасы Тәтті құрмалар кілегейлі ешкі ірімшігімен толтырылады, содан кейін тұзды беконға оралып, ауыз суаратын кішкентай хош иістендіргіштер жасайды, бұл сіздің келесі кешіңізге өте ыңғайлы болады!
Калориялылығы
186кКал
Ақуыздар
7Грамм
Майлар
7Грамм
Көмірсулар
26Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Пешті Цельсий бойынша 200 градусқа дейін қыздырыңыз. Пісіру парағын алюминий фольгамен сызыңыз.
2Кескіш пышақты пайдаланып, әрбір құрманы ұзынынан ортасына дейін кесіңіз. Ешкі ірімшігі мен розмаринді ыдысқа тегіс болғанша араластырыңыз. Әрбір құрманы ешкі ірімшігі қоспасымен толтырыңыз. Әрбір құрманы беконның кішкене бөлігіне орап, тіс тазалағышпен бекітіңіз. Дайындалған пісіру парағына салыңыз.
3Алдын ала қыздырылған пеште 15 минут пісіріңіз.
4Грильді қосыңыз және пісіру парағын пештен 6 дюйм қашықтықта қойыңыз. Бекон аздап қызарғанша және сәл қытырлақ болғанша пісіріңіз, 1-2 минут. Тұмшапештен алыңыз да, үстелге қойыңыз; құрмаға ыстық бал тамызыңыз