Рубен кәстрөлі
Қосылды: 19.12.2024 0
0
Дайындау уақыты45 минут
![Основное фото](https://mealy.kz/mealy-recipe-logos/recipe-15121-1.webp)
Өнімдер
6 тілім қара бидай наны, текшелерге кесілген
1 банка ашытылған қырыққабат (16 унция), аршылған және шайылған
1 фунт жүгері сиыр еті, дели жолақтарына кесілген
¾ кесе орыс стиліндегі салат таңбасы
пісіруге арналған спрей
2 кесе ұсақталған швейцариялық ірімшік
Сипаттамасы Ашытылған қырыққабат, жүгері сиыр еті, швейцариялық ірімшік, қара бидай нанының үгіндісі және салат таңбашасының қабаттары бар бұл дәмді "Рубен" кәстрөлі табаққа пісірілген деликатес сэндвичін еске түсіреді.
Калориялылығы
525кКал
Ақуыздар
26Грамм
Майлар
39Грамм
Көмірсулар
18Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Пешті Цельсий бойынша 200 градусқа дейін қыздырыңыз. 9х13 дюймдік пісірме табаққа пісіруге арналған спреймен себіңіз. Алюминий фольганың бір парағын пісіруге арналған спреймен себіңіз.
2Нан текшелерін дайындалған пісірме табақтың түбіне салыңыз. Нанның текшелерін қырыққабат пен сиыр етінің жолақтары бар қабатқа жайыңыз, содан кейін үстіне таңғышты құйыңыз. Бетін төмен қаратып алюминий фольгамен жабыңыз.
3Алдын ала қыздырылған пеште 20 минут пісіріңіз. Фольганы алып тастаңыз; кәстрөлдің үстіне швейцариялық ірімшікті себіңіз. Ірімшік ерігенше және көпіршіктене бастағанша қуыруды жалғастырыңыз, тағы 10 минуттай