Тас жемістер қосылған рукола салаты
Қосылды: 25.02.2025 0
0
Дайындау уақыты20 минут

Өнімдер
2 ас қасық таза зәйтүн майы
2 ас қасық қызыл шарап сірке суы немесе раушан сірке суы
3/4 шай қасық тұз
1/2 шай қасық қара бұрыш
1 1/2 кесе қызыл шие қызанақтары, жартысы
1 1/2 кесе сары шие қызанақтары, жартысы
1 рукола (5 унция пакеті)
3/4 кесе жаңа піскен насыбайгүл жапырақтары
2 нектарин, туралған
1 үлкен ақ шабдалы, туралған
1 кесе Райнер немесе басқа сары түсті шие, түйіршіктелген және жартысы кесілген
1/2 шай қасық теңіз тұзы
Сипаттамасы Жаңа піскен шие, шабдалы және нектарин қосылған бұл шырынды, жанды рукола салаты жазғы дәм береді. Қосымша тәттілік үшін раушан сірке суын таңдаңыз - жарқын, жемісті дәмі бар раушан негізіндегі сірке суы.
Калориялылығы
163кКал
Ақуыздар
4Грамм
Майлар
8Грамм
Көмірсулар
23Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Зәйтүн майын, сірке суын, тұзды және бұрышты таңу үшін кішкене ыдысқа араластырыңыз.
2Қызанақтарды, руколаны, насыбайгүлді, нектариндерді және шабдалы тілімдерін үлкен табаққа салыңыз. Таңғыштың жартысын тамызыңыз. Үстіне шие, теңіз тұзы және қалған таңғышты салыңыз. Дереу қызмет етіңіз