Ауа қуырғышта салями, ветчина және пепперони қосылған бутербродтар
Қосылды: 25.02.2025 0
0
Дайындау уақыты15 минут

Өнімдер
2 жаңа саңырауқұлақ, туралған
2 шай қасық насыбайгүл песто, жартысы
ұзындығы бойынша кесілген 1 орам гуги
4 тілім салями, дели тілімдеріне кесілген
2 тілім дели ветчина
4 тілім пепперони
2 тілім проволон ірімшігі, екіге бөлінген
2 шай қасық туралған піскен қара зәйтүн
Сипаттамасы Еттің үш түрі бар бұл сэндвичтің сырты қытырлақ, іші нәзік және ірімшік, ал салями шоудың жұлдызы болып табылады. Ауа қуырғышта ет пен нан бір уақытта және небәрі 5 минутта қуырылады. Моцарелла ірімшігін проволонға қосуға қымсынбаңыз.
Калориялылығы
468кКал
Ақуыздар
25Грамм
Майлар
24Грамм
Көмірсулар
38Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Саңырауқұлақтарды ауа қуырғыш себетіне салыңыз. Ауа қуырғышта 350 градус Фаренгейтке (175 градус Цельсий) дейін алдын ала қыздырыңыз және саңырауқұлақ кесектерін 5 минут пісіріңіз.
2Хуги тоқашының астыңғы жартысына 1 ас қасық песто жағыңыз. Пестоның үстіне салями тілімдерін орналастырыңыз. Ветчина мен пепперониді араластырыңыз.
3Ветчина мен пепперонидің үстіне 1 тілім ірімшік салыңыз. Үстіне саңырауқұлақтар мен зәйтүндерді салыңыз. Қалған ірімшік тілімін қосыңыз. Қалған ас қасық пестоны тоқаштың екінші жартысына жайып, толық сэндвич жасау үшін үстіне қойыңыз.
4Сэндвичті толығымен ауа қуырғыш себетіне салыңыз. Ірімшік ерігенше және салями қытырлақ болғанша пісіріңіз, шамамен 5 минут