Зімбір Помадасы
Қосылды: 05.03.2025 0
0
Дайындау уақыты140 минут

Өнімдер
2 (11 унция) пакеттік премиум ақ шоколад чипсы
1 банка тәттілендірілген қоюландырылған сүт (әрқайсысы 14 унция)
1/4 кесе сірне
1 ас қасық сары май
2 шай қасық ваниль сығындысы
2 шай қасық ұнтақталған имбирь
1 1/2 шай қасық ұнтақталған даршын
1/2 шай қасық ұнтақталған мускат жаңғағы
1/2 шай қасық ұнтақталған бұрыш
1/2 шай қасық ұнтақталған қалампыр
1/8 шай қасық тұз
Сипаттамасы Мереке күндері осы зімбір помадасын қолданып көріңіз - сізге бірнеше қажетті ингредиенттер мен дәмдеуіштер қажет.
Калориялылығы
86кКал
Ақуыздар
1Грамм
Майлар
4Грамм
Көмірсулар
11Грамм
Дайындау жөніндегі нұсқаулық
1Барлық ингредиенттерді жинаңыз.
28x8 дюймдік пісірме табақты алюминий фольгамен сызыңыз және фольганы аздап майлаңыз; бір жаққа қойыңыз.
31/2 кесе ақ шоколад чиптерін бір жаққа қойыңыз. Қалған ақ шоколад чиптерін, тәттілендірілген қоюландырылған сүтті, сірне мен майды орташа отқа қойылған кастрюльге араластырыңыз. Сары май мен шоколад чиптері толығымен ерігенше және ингредиенттер біріктірілгенше жиі араластырыңыз.
4Ваниль сығындысын, имбирьді, даршынды, мускат жаңғағын, хош иісті бұрышты, қалампырды және тұзды қосыңыз; жақсылап араластырыңыз.
5Meredith Food Studios араластырыңыз
6Қоспаны дайындалған табаға құйып, біркелкі деңгейге қойыңыз.
7Жылдам пісіріңіз, қалған 1/2 кесе ақ шоколадты микротолқынды пешке қауіпсіз шағын ыдыста ерігенше қыздырыңыз, 1-ден 1 1/2 минутқа дейін, әр 30 секунд сайын араластырыңыз.
8Ақ шоколад қоспасының бөліктерін помаданың үстіне қойып, екі қоспаны ақырын араластыру үшін пышақты пайдаланыңыз.
9Ыдысқа салыңыз
10Бетін жауып, 2 сағаттай суытыңыз немесе орнатылғанша
9Ыдысқа салыңыз
12Фольганы пайдаланып помаданы қалыптан алыңыз; қалыңдығы 1 дюймдік төртбұрыштарға кесіңіз. 2 фунт 6 унция құрайды