Қамырға қуырылған Брюссель қырыққабаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Қырыққабат 150
пияз 10
сары май 25
ақ тұздық 50
ұнтақталған қара бұрыш және дәміне қарай мускат жаңғағы
томат тұздығы 50
қамыр 30
тұз.
пияз 10
сары май 25
ақ тұздық 50
ұнтақталған қара бұрыш және дәміне қарай мускат жаңғағы
томат тұздығы 50
қамыр 30
тұз.
Сипаттамасы Пісірілген Брюссель өскіндері майлықта кептіріліп, пышақпен кесіледі (Өте ұсақ емес). Туралған пиязды майға қуырады, қызармай, қырыққабатқа қосады. Дәміне қарай тұздалған, ақ тұздықпен жабылған, қара бұрыш, мускат жаңғағы себілген және жақсылап араластырылған. Алынған қоспадан шикі Брюссель өскіндерінің түйіршіктерінің көлеміндей кішкене шарлар пішінделеді, олар сұйық ашытқысыз қамырға (Қамырға) батырылады және алтын қоңыр қабық пайда болғанша терең қуырылады. Томат соусымен бірге ыстық күйінде беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қамырға қуырылған Брюссель қырыққабаты пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қырыққабат 150, пияз 10, сары май 25, ақ тұздық 50, ұнтақталған қара бұрыш және дәміне қарай мускат жаңғағы, томат тұздығы 50, қамыр 30, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz

