Түсті немесе Брюссель өскіндерінің сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ет, тауық еті немесе аң сорпасы - 400 г, гүлді қырыққабат немесе Брюссель өскіндері (Стокерлер) - 100 г. Гүлді қырыққабат немесе Брюссель өскіндерін өңдеп, тұзды суға пісіріңіз. Қайнатылған қырыққабатты сорпада су моншасында сақтаңыз. Қызмет көрсетер алдында қырыққабатты табаққа салыңыз да, мөлдір сорпамен жабыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Түсті немесе Брюссель өскіндерінің сорпасы пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz