Түсті қырыққабат сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ет немесе тауық сорпасы - 400 г, гүлді қырыққабат - 100 г, ақжелкен - 10 г.Сорпаға арналған гарнирді келесідей етіп дайындаңыз: гүлді қырыққабатты бөлек бөліктерге бөліп, тұзды суға пісіріңіз. Үстелге ұсынылғанға дейін қайнатылған қырыққабатты мармитте сақтаңыз. Қызмет көрсету кезінде сорпада алдын ала қыздырылған қырыққабатты табаққа салыңыз, күйдірілген жапырақтарды қосыңыз және мөлдір сорпаны құйыңыз.