Түсті қырыққабат суфлесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 кг гүлді қырыққабат, 100 г сары май, 1/2 кесе сүт, 3 жұмыртқа. Тазартылған гүлді қырыққабатты суық сумен құйыңыз, қақпақпен жабыңыз, суды қайнатыңыз, белгілі бір иіс шығуы үшін қақпақты алыңыз да, қырыққабатты қақпақпен жаппай пісіруді жалғастырыңыз. Пісірілген қырыққабатты дуршлагқа тастаңыз, үстіне суық су құйыңыз, құрғатыңыз, дуршлаг арқылы сүртіңіз, сары майды салып, сүтпен қажетті консистенцияға дейін сұйылтыңыз. Сарысын сүртіңіз және шайқалған ақуыздармен араластырыңыз. Қалыпқа салыңыз да, пісіріңіз. Қуырылған етпен бірге гарнир ретінде қызмет етіңіз.