Мұздатылған бұрыш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Бұрыштарды тұтас мұздатуға немесе ұсақтауға болады. 1) Жақсы піскен, жаңа піскен жасыл, сары немесе қызыл бұрыш алыңыз (Толтыру үшін қолданылады): бұрыштың жемістерінен сабағы бар өзек кесіледі, тұқым тасығыштар қасықпен алынады, жемістер жақсылап жуылады, ал тұқымдар жойылады. Кептіруден кейін оларды бір-біріне енгізеді және еркін мұздатады. Мұздатылған күйде оларды фольгаға орап, мұздатқышқа салады. 2) Бұрыш кесектері (Лечо мен ет тұздықтарын дайындау үшін қолданылады): Тазартылған жемістер (жоғарыдан қараңыз) кептіріледі, кесектерге кесіледі, оларды тұзды суға қайнатуға болады (Бұрыш көлеміне қатысты судың үш еселенген мөлшері) 5 минут, дереу суық суға салқындатыңыз, електе жақсылап құрғатыңыз, қажет болған жағдайда бүктелген сүлгімен құрғатыңыз. Бөлшектерді полиэтилен пакеттерге салыңыз, сонда оларда мүмкіндігінше аз ауа қалады және мұздатады.