Мұздатылған бұрыш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Бұрыштарды тұтас мұздатуға немесе ұсақтауға болады. 1) Жақсы піскен, жаңа піскен жасыл, сары немесе қызыл бұрыш алыңыз (Толтыру үшін қолданылады): бұрыштың жемістерінен сабағы бар өзек кесіледі, тұқым тасығыштар қасықпен алынады, жемістер жақсылап жуылады, ал тұқымдар жойылады. Кептіруден кейін оларды бір-біріне енгізеді және еркін мұздатады. Мұздатылған күйде оларды фольгаға орап, мұздатқышқа салады. 2) Бұрыш кесектері (Лечо мен ет тұздықтарын дайындау үшін қолданылады): Тазартылған жемістер (жоғарыдан қараңыз) кептіріледі, кесектерге кесіледі, оларды тұзды суға қайнатуға болады (Бұрыш көлеміне қатысты судың үш еселенген мөлшері) 5 минут, дереу суық суға салқындатыңыз, електе жақсылап құрғатыңыз, қажет болған жағдайда бүктелген сүлгімен құрғатыңыз. Бөлшектерді полиэтилен пакеттерге салыңыз, сонда оларда мүмкіндігінше аз ауа қалады және мұздатады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Мұздатылған бұрыш пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 5 мин. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz