Бұрыш туралы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Дәмдеуіштердің көпшілігін оңай ұнтақтауға болады. Ерекшеліктер - зімбір, арша және кардамон, олар тек ұсақталуы керек. Тағамдардың дәмін жақсартады және жандандырады, оларды оңай қорытуға мүмкіндік береді. Бұл салаттар мен көкөністерге қажетті қоспа және олардың табиғи дәмін арттырады. Әдетте, ол тәтті тағамдарға қосылмайды, бірақ зімбір печеньесін дайындауда қолданылатын арнайы ащы қоспаның құрамына кіреді. Ащы иісі бар. Есіңізде болсын - бұрышты көп мөлшерде қолдану асқазан мен бауырдың "әл-ауқатына" кері әсер етеді. ъ Қара бұрыш - ең күйдіргіш. Бұл ашытуға ұшыраған және күн астында кептірілген піспеген, жасыл жемістер. b Ақ бұрыш - нәзік және хош иісті. Ол көбінесе ақ тұздықтарға қосылады. Бұл суға малынған піскен жемістер. Коммерсант Жасыл бұрыш - талғампаз, сергітетін дәмге ие. Бұл қара бұрыштың піспеген жемістері, олар арнайы тұзды суда немесе сірке суында сақталады. Дәнді бұрыш сорпаларға, сорпаларға, бұқтырылған тағамдарға және маринадтарға қосылады. Ұнтақталған бұрыш - кез келген ыдысқа.