Палови "Гаваскор" (палау)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты7 минут
Өнімдер
Қой еті 160
ерітілген шошқа майы 60
сәбіз 130
пияз 50
бұршақ 10
кишмиш 10
бөріқарақат 5
күріш 120
шөптер 15
дәмдеуіштер
тұз.
ерітілген шошқа майы 60
сәбіз 130
пияз 50
бұршақ 10
кишмиш 10
бөріқарақат 5
күріш 120
шөптер 15
дәмдеуіштер
тұз.
Сипаттамасы Қыздырылған майға пияз қуырылады, жолақтарға кесіледі, ал ет қызарғанша қуырылады, жолақтарға кесілген сәбіз қосылады, тағы 7-8 минут қуырылады, өнімдерді жабу үшін жеткілікті мөлшерде су құйылады, алдын ала суланған бұршақ енгізіледі. және тағы 20 минут қайнатыңыз, содан кейін кишмиш, зире, бөріқарақат, тұз, бұрыш, жуылған күріш салынады, су қосылады және жұмсақ болғанша қайнатылады. Қызмет көрсету кезінде палауды ет кесектері мен шөптерге себілген слайдқа салады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Палови "Гаваскор" (палау) пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 7 мин. Из продуктов вам понадобятся Қой еті 160, ерітілген шошқа майы 60, сәбіз 130, пияз 50, бұршақ 10, кишмиш 10, бөріқарақат 5, күріш 120, шөптер 15, дәмдеуіштер, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz