Палови "Гаваскор" (палау)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты7 минут
Өнімдер Қой еті 160, ерітілген шошқа майы 60, сәбіз 130, пияз 50, бұршақ 10, кишмиш 10, бөріқарақат 5, күріш 120, шөптер 15, дәмдеуіштер, тұз.
Сипаттамасы Қыздырылған майға пияз қуырылады, жолақтарға кесіледі, ал ет қызарғанша қуырылады, жолақтарға кесілген сәбіз қосылады, тағы 7-8 минут қуырылады, өнімдерді жабу үшін жеткілікті мөлшерде су құйылады, алдын ала суланған бұршақ енгізіледі. және тағы 20 минут қайнатыңыз, содан кейін кишмиш, зире, бөріқарақат, тұз, бұрыш, жуылған күріш салынады, су қосылады және жұмсақ болғанша қайнатылады. Қызмет көрсету кезінде палауды ет кесектері мен шөптерге себілген слайдқа салады.