Беларусь борщы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Сиыр еті 55
ветчина сүйектері 100
шұжықтар 15
қызылша 115
картоп 140
сәбіз 25
ақжелкен 10
пияз 20
томат пюресі 15
шошқа майы 5
бидай ұны 5
қант 5
сірке суы (6%) 5
қаймақ 10.
ветчина сүйектері 100
шұжықтар 15
қызылша 115
картоп 140
сәбіз 25
ақжелкен 10
пияз 20
томат пюресі 15
шошқа майы 5
бидай ұны 5
қант 5
сірке суы (6%) 5
қаймақ 10.
Сипаттамасы Сиыр еті ветчинадан (Немесе ветчинадан) сүйектермен бірге жұмсақ болғанша қайнатылады. Жолақтарға туралған сәбіз, ақжелкен, пияз өтеді, содан кейін томат пюресі қосылады және тағы 10 минут өтеді. Сорпаға текшелеп туралған картопты салып, қайнатады, қабығына салып қайнатады, қызылшаны аршып, жолақтарға турайды, ұнды, тамырын салып, 10-15 минут қайнатады, сосын қант пен сірке суымен дәмдейді. . Ет, шұжық, қаймақпен бірге беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Беларусь борщы пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 10 мин. Из продуктов вам понадобятся Сиыр еті 55, ветчина сүйектері 100, шұжықтар 15, қызылша 115, картоп 140, сәбіз 25, ақжелкен 10, пияз 20, томат пюресі 15, шошқа майы 5, бидай ұны 5, қант 5, сірке суы (6%) 5, қаймақ 10.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz