Беларусь борщы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер Сиыр еті 55, ветчина сүйектері 100, шұжықтар 15, қызылша 115, картоп 140, сәбіз 25, ақжелкен 10, пияз 20, томат пюресі 15, шошқа майы 5, бидай ұны 5, қант 5, сірке суы (6%) 5, қаймақ 10.
Сипаттамасы Сиыр еті ветчинадан (Немесе ветчинадан) сүйектермен бірге жұмсақ болғанша қайнатылады. Жолақтарға туралған сәбіз, ақжелкен, пияз өтеді, содан кейін томат пюресі қосылады және тағы 10 минут өтеді. Сорпаға текшелеп туралған картопты салып, қайнатады, қабығына салып қайнатады, қызылшаны аршып, жолақтарға турайды, ұнды, тамырын салып, 10-15 минут қайнатады, сосын қант пен сірке суымен дәмдейді. . Ет, шұжық, қаймақпен бірге беріледі.