Шалғам қосылған борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сүйектер (Сиыр немесе бұзау еті) 150, қызылша 110, картоп 100, репа 130, пияз 20, сәбіз 25, томат пюресі 15, шошқа майы (немесе маргарин) 5, сірке суы (6%) 5, дәмдеуіштер, қаймақ 15, тұз.
Сипаттамасы Картопты, шалқанды сүйек сорпасына салып, пісірілгенге дейін қайнатады, бұрын сірке суымен қабығында қайнатылған жолақтарға туралған қызылшаны, қуырылған ұнды, тамырларды, тұзды, томат пюресін қосып, тағы 10-15 минут қайнатады. Дәмдеуіштермен дәмдеңіз. Қаймақпен бірге беріледі.