Ысталған ет сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Су 300
ысталған ет 100
савой қырыққабаты
Брюссель өскіндері немесе гүлді қырыққабат 25
сәбіз 15
пияз 15
ақжелкен немесе балдыркөк 10
жарма 10
сүт 10
жұмыртқа (сарысы) 1/3 дана.
жасыл пияз 5.
ысталған ет 100
савой қырыққабаты
Брюссель өскіндері немесе гүлді қырыққабат 25
сәбіз 15
пияз 15
ақжелкен немесе балдыркөк 10
жарма 10
сүт 10
жұмыртқа (сарысы) 1/3 дана.
жасыл пияз 5.
Сипаттамасы Ысталған етті жақсылап жуады (Тым тұздалған етті қайнатады), қайнаған суға құйып, туралған тамырларын, қырыққабатын салып, дайын болғанға дейін қайнатады. Дайын ет кастрюльден шығарылады, тамыры дуршлаг арқылы сүртіледі және қайтадан сорпаға салынады, бұрын оны жармамен дәмдейді. Сорпа жылытылады және сарысы қосылған сүтпен дәмделеді. Етті табаққа салып, қызмет еткен кезде жасыл пиязбен себеді.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Ысталған ет сорпасы пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Су 300, ысталған ет 100, савой қырыққабаты, Брюссель өскіндері немесе гүлді қырыққабат 25, сәбіз 15, пияз 15, ақжелкен немесе балдыркөк 10, жарма 10, сүт 10, жұмыртқа (сарысы) 1/3 дана., жасыл пияз 5.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz

