Бұзау етінен жасалған қуырылған ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бұзау еті 180, май 15, ұн 5, сарымсақ 3, пияз 10, тұз.
Сипаттамасы Еттің бір бөлігін жуады, сарымсақпен сүртеді, тұзбен езеді, ұн себеді, қатты қыздырылған майға қызарғанша қуырады және кастрюльге салады. Су құйылады, қуырудан қалған май, туралған пияз қосылады және қақпақпен баяу отта қайнатылады. Тұздық буланған кезде су қосылады. Ет жұмсақ болған кезде ұнды тұздыққа құйып, қуыруды баяу отта қайнатады. Етті табаққа салыңыз, талшықтармен бұрышпен кең тілімдерге кесіңіз, тұздықпен толтырыңыз және шөптермен безендіріңіз. Гарнир бөлек беріледі - картоп, қайнатылған көкөністер, шикі көкөністерден жасалған салат.