Тас-кебаб (Бұзау етінен жасалған тағам)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бұзау еті 180, өсімдік майы 15, пияз 100, қызанақ 50, ұн 5, табиғи қызыл шарап 20, лавр, аскөк 2, су 60, ақжелкен 3, гарнир 100.
Сипаттамасы Бұзау еті кесектерге кесіледі, тұздалады, өсімдік майында баяу отта қайнатылады, содан кейін туралған пияз қосылады және оны жұмсақ болғанша майдалап туралған қызанақ, лавр, аскөк салынады, барлық масса сумен құйылады және баяу отта қайнатылады. . Ет жұмсақ болған кезде шараппен сұйылтылған ұн қосылады, араластырылады, масса табаға жайылады және пеште пісіріледі. Қызмет көрсету кезінде майдалап туралған ақжелкенге себіңіз және картоп пюресі жағымен безендіріңіз.