Моңғол стиліндегі бұршақ сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Ет сорпасы 250
бұршақ 60
қызанақ шырыны 50
сары май 5
пияз 20
қаймақ 15
бұрыш
тұз.
бұршақ 60
қызанақ шырыны 50
сары май 5
пияз 20
қаймақ 15
бұрыш
тұз.
Сипаттамасы Майдалап туралған пиязды алтынға дейін майға салып, салқын сорпамен құйып, суланған бұршақты салып, пісіреді. Содан кейін пияз мен бұршақ електен сүртіледі, сорпаға салынады, қызанақ шырыны қосылады, сорпа тұз бен бұрышпен дәмделеді және баяу отта 10 минут қайнатылады. Қызмет көрсету кезінде қаймақ салынады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Моңғол стиліндегі бұршақ сорпасы пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 10 мин. Из продуктов вам понадобятся Ет сорпасы 250, бұршақ 60, қызанақ шырыны 50, сары май 5, пияз 20, қаймақ 15, бұрыш, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz
