Тұздықтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тұздалған қиярдың құрамына: гүлді қырыққабат, ұсақ пияз, кім жақсы көреді - сарымсақ, ұсақ қияр, бұршақ және бұршақ иықтары, ұнтақталған алмұрт, түрік жасыл және қызыл бұрыштары, қырыққабаттан тазартылған сабақтар, репа, рутабага, сәбіз, ұсақ кесілмеген пом-дамура, қарлыған, тәтті және қышқыл алма және настурция тұқымдары. Әрбір жасыл бөлек қайнатылады, бәрі дайын болған кезде оның пісіп кетпеуін қадағалап, оны суық суға салып, електен өткізіп, әр түрлі бұйра дөңгелектерге бөліп, Каенн бұрышымен дайындалған суық сироппен құяды. Қияр, пияз, сарымсақ, бұршақ, бұршақ, жер алмұрты, қарлыған, пом-дамура, алма, діңгек және қара өрік мүлде қайнатылмайды, бірақ жаңадан салынады. Тұздалған қиярға қайнатылмаған каперс пен зәйтүнді де қосуға болады.