Гайнатма (Бұршақ қосылған сорпа)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Қой еті 160
бұршақ 50
картоп 110
пияз 25
жаңа піскен қызанақ 120
лавр
бұрыш
тұз
бұршақ 50
картоп 110
пияз 25
жаңа піскен қызанақ 120
лавр
бұрыш
тұз
Сипаттамасы Майлы қой еті (Бел немесе төс еті) сүйектері бар 20-30 г кесектерге кесіледі, суық сумен құйылады, пияз қосылады. Сорпа қайнаған кезде жуылған бұршақты салып, қайнатады. Пісірудің аяқталуына 30 минут қалғанда картоп, қызанақ немесе қызанақ, дәмдеуіштер қосылады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Гайнатма (Бұршақ қосылған сорпа) пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 30 мин. Из продуктов вам понадобятся Қой еті 160, бұршақ 50, картоп 110, пияз 25, жаңа піскен қызанақ 120, лавр, бұрыш, тұз. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz