Қой етінің төс еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қой етінің төс еті 250, шпинат 160, қызанақ 40, томат соусы 75, сары май 15, тұз.
Сипаттамасы Сүйектер төс етінен алынады, содан кейін ұсақтағышпен немесе пышақтың артқы жағымен түзетіліп, тұз бен бұрыш себіледі. Шпинат қайнатылады, сары майға қуырылады және етпен жабылады, үстіне екіге бөлінген қызанақ салынады. Етті домалатады, байлайды және пеште қуырады, көбіне май жағып қояды. Томат тұздығы қосылады, оны төс етімен бірнеше минут қайнатады және сүзеді. Төс еті тілімдерге кесіліп, қалған шпинат пен картоппен безендірілген. Тұздық бөлек беріледі. Қой етінің төс еті 250, шпинат 160, қызанақ 40, томат соусы 75, сары май 15, тұз.