Венециандық стильдегі лазанья.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
![Основное фото](https://mealy.kz/mealy-recipe-logos/recipe-12727-1.webp)
Өнімдер
Сипаттамасы Бидай ұны 65 г Жұмыртқа 2/3 дана Шпинат 60 г Ірімшік 26 г Сары май 20 г Қызанақ 29 г Тауық еті: 153 г Пияз 18 г Бұрыш, тұз Шпинатқа рұқсат етіледі және сүртіледі. Үстелге үйілген ұн құйылады, оған шұңқыр жасалады және шпинат пюресі салынады, жұмыртқа мен тұз қосылады, қамыр иленеді және кеспе тәрізді қабаттарға жайылады, аздап кептіріледі және ұзындығы 10 см жолақтарға кесіледі. және ені 1 см. Қайнаған тұзды суға қайнатады. Тауық еті кішкене кесектерге кесіліп, қуырылады, майдалап туралған пияз қосылады, ал қызарған кезде тұздалған ұн мен қызанақ қосылады, тұздалады. Содан кейін сорпа қосылады және ет жұмсақ болғанша қайнатылады. Тұздық өте қалың болмауы керек, одан етті алып тастаудың қажеті жоқ. Дайын лазаньяларды лақтырып, майға салып, табаққа салып, қара бұрыш пен үгітілген ірімшікке себеді. Тұздық қайықта бөлек беріледі.