Гядлибжа (Тұздықта бұқтырылған тауық еті)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Тауық 160
май 30
пияз 30
қаймақ 200
ұн 30
бұрыш
тұз.
май 30
пияз 30
қаймақ 200
ұн 30
бұрыш
тұз.
Сипаттамасы Пісірілген тауық еті бөліктерге бөлінеді. Туралған пиязды қазанға салып, ұн қосып, өткізуді жалғастырады. Содан кейін қаймақ құйылады, тұздық бетінде аз мөлшерде май пайда болғанша қайнатылады, қызыл ащы бұрыш, тұз және тауық еті салынады. Ыдысты 10-15 минут қайнатыңыз. Етті сорпада сұйылтылған ұсақталған сарымсақпен құйып, тұздықпен береді.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Гядлибжа (Тұздықта бұқтырылған тауық еті) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Тауық 160, май 30, пияз 30, қаймақ 200, ұн 30, бұрыш, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz