Бразилиялық стильдегі бауыр
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер Бауыр 130, құрғақ ақ шарап 60, лимон 1/2 дана., пияз 25, банан 50, өсімдік майы 30, ұнтақталған қара бұрыш, лавр, тұз.
Сипаттамасы Маринад шараптан, лимон шырынынан, үгітілген пияздан, туралған лаврдан, бұрыштан және тұздан дайындалады және бауырдың жұқа тілімдері (ең жақсысы бұзау еті) онда бір күн ұсталады. Бауырды кептіреді, өсімдік майына қуырады және сүзілген тұздықта 3-4 минут қайнатады. Тұздыққа езілген банан қосылады да, тағам бірден дастарханға, ал ұсақталған күріш гарнирге беріледі.