Қою кеспе
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Кеспе 60, пияз 10, сәбіз 10, тауық 70, тауық еті 30, ет 70, құрғақ саңырауқұлақтар 8, шөптер, тұз.
Сипаттамасы Тауық еті немесе тауық еті, құрғақ саңырауқұлақтар немесе ет қайнатылады, пісірудің соңында тұз қосылады. Өнімдерді шығарады, тауықты турайды, ет пен саңырауқұлақты турайды. Сорпа сүзіледі, қайнатылады, оған қуырылған пияз мен сәбіз салынады, содан кейін кеспе мен сорпа жұмсақ болғанша қайнатылады. Қызмет көрсету кезінде ет өнімдері сорпа ыдысына салынады және олардың үстіне кеспе сорпасы құйылады. Шөптерге себілген түрде беріледі.