Тувалық кеспе
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Ұн 35
жұмыртқа 1/4 дана.
су 10
қой еті (Артқы және иық бөлігі) 100
пияз 25
еріген сары май 15
тұз.
жұмыртқа 1/4 дана.
су 10
қой еті (Артқы және иық бөлігі) 100
пияз 25
еріген сары май 15
тұз.
Сипаттамасы Ұсақ кесектерге кесілген қой еті қайнаған, сүзілген қой етінің сорпасына салынады. Сорпа ет жұмсақ болғанша қайнатылады және тұздалады. Ұннан, еріген сары майдан, жұмыртқа мен тұздан қатты қамыр илеп, қабатқа жайып, ұзындығы 15-20 см, ені 1 см кеспе кеседі.Кеспені сорпаға салып, дайын күйге келтіреді. Қызмет көрсету кезінде шикі пиязды табаққа салыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Тувалық кеспе пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Ұн 35, жұмыртқа 1/4 дана., су 10, қой еті (Артқы және иық бөлігі) 100, пияз 25, еріген сары май 15, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz


