Молдова стиліндегі тауық сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Тауық 100, күріш 10, сәбіз 50, ақжелкен (Тамыр) 30, пияз 25, асханалық маргарин 10, квас 200, ақжелкен мен аскөк 10, химбра 5, дәмдеуіштер, тұз.
Сипаттамасы Бөлшектерге кесілген тауық еті сумен құйылады және дәмдеуіштер мен тамырларды қосып, дайын болғанға дейін қайнатылады. Содан кейін күріш пісірілгенге дейін қайнатылып, қойылады, қуырылған тамырлар мен қайнатылған кебек квасы қосылады. Қызмет көрсету кезінде ақжелкен мен чимбраға себіңіз.