Орал стиліндегі шұжықтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сиыр еті -120 г, сарымсақ-10 г, ұнтақталған бұрыш - 4 г, сода - 1 г, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Етті ет тартқыштан екі рет өткізіңіз, аздап сумен сұйылтыңыз, бұрыш, сода, ұсақталған сарымсақты қосыңыз, суыққа 5-6 сағатқа қойыңыз. Шұжықтарды пішіндеңіз, дайын болғанға дейін еріген сары майға арналған табада қуырыңыз. Гарнирге қызанақ, жаңа піскен қияр, саңырауқұлақ қосылған томат тұздығын беріңіз.